Italien, Italien

Så, jag var i Italien i somras, och än så länge har bilder bara legat och vilat på datorn, eftersom jag inte blev så himla nöjd. Jag tar sällan bra bilder om jag inte går in för det 100%, och då blir det liksom inte semester längre. Därav besvikelse vid hemkomst och genomgång av minneskortet. Men ska försöka se om jag kan hitta några guldkorn! Börjar med tre panoraman, ett som jag är nöjd med, ett ok och ett som är lite trist. Det första är ifrån där vi bodde, mycket tjusigt ställe.

Nästa är ifrån San Gimigniano och här önskar jag att jag varit lite envisare och tagit 360 grader, eftersom då hade det kunnat bli en riktigt bra bild!

Sista är från vampyrstaden Volterra som hade mycket färre Twiligtreferenser än vad jag trodden. Knappt någon alls som försökte slå mynt av att Volturi bor här… Lite trist bild, men men..

Fler bilder kommer sen, då på ett annat tema!

En reaktion på ”Italien, Italien”

Kommentarer inaktiverade.