Hemsidekrångel..

Har den senaste veckan försökt flytta min hemsida och blogg till gemensam adress, så att det inte är en massa olika domäner att hoppa runt bland. Blandad framgång, minst sagt.. Mitt i allt ihop hade jag lyckats ta bort allt. Mindre panik utbröt. Men webbhotellet, Loopia, räddade mig med backuper. Å andra sidan kan jag tycka att det var deras fel att jag lyckades med konststycket att radera allt med ett enkelt knapptryck, inte användarvänligt.. Så var lite glad/arg på mitt webbhotell. De ambivalenta känslorna gick snabbt över i irritation/ilska när mailen la ner helt i tre dagar. Jag, och en hel del andra med mig, stampade ilsket när vi läste kortfattad driftinformation i stil med ”vi har problem, vet inte hur lång tid det kommer ta att lösa, men vi kämpar på tills vi löst det”. Tack, hade hoppats att ni inte slutade förrän det var löst.

Men, nu är allt på plats, den nya hemsidan (även om det fortfarande är lite tweeks som behövs här och där). Men tänkte iaf förklara varför allt var bort där ett tag..