Dummaste sällskapsspelet – EVER

Så, my man och jag har helt plötsligt bestämt oss för en vecka utan TV (sladden är utdragen) eller slösurfande. Kom som en blixt från klar himmel, vet inte vad som flög i oss. Tror det har mycket att göra med mörkret. Har inte sett solen på flera veckor. Det är bara dimmigt hela tiden och solen går ner innan man hinner blinka. Och så är det en hel månad kvar tills det vänder..

Så, vad gör man när man inte får slösurfa och titta på serier?? Ingen aning. Pratar mer, verkar det som. Diskar mer. Pluggar utan konstanta avbrott för att se om det hänt något på internet. Jag lever ju i vanliga fall efter devisen:

Inte denna veckan.. Shit is still happening, men jag har ingen aning om vad. Börjar bli jobbigt.

Anyways, igår tog jag ett monumentalt steg mot att bli ännu mer ocool, och plockade fram sällskapsspel. Kalaha gick över fort i ilska eftersom sambon med sitt mensa-intellekt vann överlägset. Sedan ett spel som heter Sybarit. Måste vara det dummaste och mest konservativa spel jag någonsin stött på. Exempel på frågor:

-Vilket lår anses vara det möraste på en kyckling (vänstra)

-Hur lång är en visit (15 min)

-Vilken färg ska man inte ha på sig på en begravning (rött)

-Gäller högertrafik i skidspåret (ja)

-Ska serveringsfaten eller tallrikarna dukas av först (faten)

-Bör man vänta tills den som är ”överordnad” hälsar? (nej)

-Om man bjuder prästen på bröllopsfesten, ska man då även bjuda dennes äkta hälft? (ja)

-Passar jacket tpå ett bröllop som börjar kl 15.00? (nej, det är ett förmiddagsplagg)

-Kräver etiketten att man ”dricker” ur skeden när man äter soppa? (Nej, man kan stoppa skeden i munnen, men bara halva skevbladet)

Och så den bästa/värsta:

-Är det olämpligt att dunka en arab i ryggen? (ja)

En reaktion på ”Dummaste sällskapsspelet – EVER”

Kommentarer inaktiverade.