Copy Cat. Eller Wolf? Copy Wolf?

Så. Brorsan är sjukt lik Taylor Lautner som spelar varulv Jacob Black i Twilight-filmerna. Och eftersom jag är garderobsTwilightfantast (kanske inte så väldigt garderobshemligt, men helt klart en guilty pleasure) måste jag ju göra något av detta!

Bra att det kan kombineras med att brodern får lite snygga bilder att strö omkring sig.. Det svåraste var nog att göra honom lite indian-mörk, och detta trots att har är ganska solbränd i sig! Det tar idiotlång tid att redigera bilderna eftersom jag inte är retusch-människa egentligen. Men det enda jag ”fuskat” med är den främre armen, eftersom Taylor faktiskt är 18 och Lasse bara 15.

Och, vad jag vet är han singel! Båda två kanske, men Lasse är närmare nu när Taylor åkt hem.

Tror att det kommer fler bilder imorgon, beroende på hur mycket datorn och jag kommer överrens!